Onze praktijk

Wensen

Sommige van ons worden met een mooi gebit geboren, wij zorgen er voor dat je een stralend gebit houdt of krijgt. De voortschrijdende techniek maakt steeds meer mogelijk.  Praat actief over je wensen dan kunnen we samen in gesprek over een behandelplan dat past bij je mogelijkheden.

Spoedgeval

Wij werken op afspraak maar bij spoedgevallen kun je bijna altijd dezelfde dag terecht!

Tarieven

De kosten die de tandarts mag rekenen zijn gebonden aan de tarieven  zoals die door de overheid zijn vastgesteld. Voor kinderen tot 18 jaar geldt dat zij gratis zijn meeverzekerd met de zorgverzekering van ouders/verzorgers, ook voor de kosten van de tandarts.

Houd ons op de hoogte

Elke afspraak heeft een doel, zo kan het gaan om een controle afspraak of om een afspraak met een gerichte behandeling.Deze werkwijze garandeert de beste kwaliteit voor je budget. Tussen het moment van de vorige afspraak en vandaag kan er natuurlijk van alles gebeurd zijn. Het werkt zeer plezierig als je ons daarvan op de hoogte stelt aan het begin van de afspraak of ruim ervoor zodat wij indien nodig extra tijd voor je vrij kunnen houden.

Start vroeg

Iedereen vanaf een jaar of twee is bij ons welkom. Vroeg starten met controles  zorgt voor de maximale houdbaarheid van het eigen sterke gebit en  voor meer waardering voor ons werk. De tijd dat ruim 60% van de cliënten niet graag bij de  tandarts kwam is definitief voorbij doordat controles en preventieve behandelingen de gemiddelde gebitskwaliteit sterk hebben verbeterd. Ingrijpende behandelingen komen dan ook steeds minder voor.

Geen zorgen en geen pijn

Als je toch een gaatje of andere beschadiging hebt dan zorgt lokale verdoving of narcose, als je dat wilt, dat je van de behandeling niets voelt of merkt.

Beste technieken

Wij zijn niet alleen goed opgeleid, we zijn ook enthousiast over ons vak. Wij gaan met plezier en interesse naar congressen en bijscholingsprogramma’s en dat garandeert de beste zorg voor jou. Heb je daarover vragen stelt die dan gerust, je krijgt altijd een duidelijk antwoord over het hoe en waarom van de door ons voorgestelde behandelmethode.

Voorbeelden van veelvoorkomende (be)handelingen

gebitscontrole, gebitsreiniging, gebit versterken (fluor, coaten en sealen), gebitsafdrukken (voor bitjes voor uw sport, voor bleekbehandelingen) kronen, bruggen en implantaten (nieuwe stalen wortel), overzichtsfotografie (foto’s en röntgenfoto’s), polijsten en bleken, vullen, renoveren en restaureren met kleurspecifiek vulmateriaal, onzichtbare beugel (orthodontie) kaak- en kauwadviezen, snurk- en ademhalingsoplossingen (gnathologie), second opinions ……….

Bijzondere interesses en vaardigheden in ons team

Ghizlane Aarab heeft zich gespecialiseerd in kaak & kauwproblemen, slaap apneu en het restaureren  van versleten of afgebrokkelde  tanden en kiezen. Hans Man in ’t Veld is specialist in onzichtbare beugels,  kronen en bruggen. Preventie assistenten zijn aanwezig om uitgebreide controle, tandsteenverwijdering en schoonmaak voor je uit te voeren onder supervisie van de tandartsen.

La Clinique
Laan van Nieuw Oost-Indië 5
2593 BH Den Haag
070-3838357
info@laclinique.nl
www.laclinique.nl

Werktijden

Ma t/m vrij 8:00-20:00
Zaterdag  9:00- 15:00